OM OSS

Amhult Service Partner har lång erfarenhet av städ och fastigehetskötsel. Vi startade redan 2007 med entreprenadtjänster för att även senare utöka dessa med, kontorstäd, hemstäd, butikstäd, personal,  totalentreprenad och ekonomi för olika Brf-föreningar. 2013 utökade vi även med byggnation som idag dominerar vår verksamhet men även involverar våra andra verksamheter

STOLTHET

TRYGGHET

UTVECKLANDE

- vår personal är vår styrka -

Vi tänker på miljön och våra kommande generationer


Vi väljer alltid det bäst lämpade rengöringsmedlen och material för att hjälpa hälsan och miljön samt våra kommande genarationer till en fungerandeoch hälsosamoch frisk planet och miljö. 

Vi erbjuder all sorts städ som företag kan önska


Oavsett om det handlar om en reception, kontor, mindre butik eller en stor industrilokal är en sak säker – det första intrycket räknas! Från första sekunden någon kliver in hos er bildar de sig en uppfattning. Medveten eller omedveten men den kan bli svår att ändra på senare. Låt våra städhjältar se till att era lokaler ger besökarna den bästa möjliga känslan från första gången de tar ett kliv innanför tröskeln!


En ren arbetsplats är en produktiv arbetsplats!

Dina medarbetare får lättare att fokusera på sitt jobb och mår bättre när omgivningen är dammfri och utan fulla papperskorgar.

Bli en i teamet? Kontakta oss i dag:)